Tietoa juhlatiloista

Juhlaan tai rentoon olemiseen soveltuvat ja helposti tarpeiden mukaan muokattavat tilat voidaan vuokrata osittain tai kokonaisuudessaan tarpeen mukaan. Tiloista löytyy tarvittaessa AV-laitteisto. Tilojen yhteispinta-ala on noin 200 m2. Pöytäpaikkoja lämpimässä navettasalissa on noin 42 hengelle, saunan eteistiloissa noin 20 hengelle ja 100 m2 tanssilatoon saadaan muokattua lisäpöytiä tarpeenmukaan. Tilat soveltuvat mainiosti häiden, syntymäpäivien tai vaikka polttareiden järjestämiseen.

Mikäli tarvitsette tiloja pienemmällä porukalle, voitte vuokrata käyttöönne myös vain osan tiloistamme. Voitte vuokrata myös vain rannan saunat kesäkeittiöineen käyttöönne, jossa eteenkin pienemmällä porukalla vietätte mukavan illan aivan rannan äärellä.

Rakennuksta löytyy myös sauna, tilava terassi ja wc. Teidän on mahdollista tilata halutessanne myös esim. kylpytynnyri, rantasauna tai rannan savusauna valmiiksi lämmitettynä.

Järjestämme halutessanne tarjoilua ja ohjelmaa tilaisuuksiinne, mutta voitte myös halutessanne tilata/hoitaa itse tarjoilunne. Pesälahdessa on myös omatoimisia ja ohjattuja aktiviteetteja joista lisää Yrityksille-välilehdellä.

Pihapiirissä sijaitsevat majoitustilat mahdollistavat myös pidempiaikaisen viipymisen Pesälahdessa.

Esittelemme ja kerromme mielellämme lisää, mikäli kiinnostuit tiloistamme.

 

Hinnasto:

Navetan juhlatilat                               200 € / vrk                        (Sisältää navetan salin ja saunan vilvoittelutiloineen)

Rannan savusauna lämmitettynä      300 € /ilta                          (Sisältää myös rantasaunan takkatupineen)

Rantasauna+takkatupa                      100 € / ilta                         (ei sisällä yöpymistä)

Kysy myös majoituspakettia, juhlatilojen yhteydessä.      

                               

Etäisyyksiä:

Asfalttitie/linja-auto pysäkki: 600m

Kauppa, posti: 6 km

Liperin kirkonkylä: 6 km

Joensuu: 30 km

Heinävesi: 46 km

Varkaus: 95 km

Savonlinna: 102 km

Kuopio: 131 km

 

Yhteystiedot varausta varten

Juhlatilojamme ei voi varata varauskalenterin kautta.

Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla ja pyydä tarjous!

Jäikö jokin mietityttämään?

Kysy lisää!

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön