Tietoa majoituksesta

Pesälahdessa majoitut mukavasti rauhallisessa maalaisidyllissä.

Pihapiirissä sijaitseva päärakennus on vuonna 1947 valmistunut ja 2017 täysin remontoitu hirsirunkoinen maalaistalo. Pihapiirissä on myös vanha navettarakennus, jossa on kaksi nukkuma-aittaa sekä oleskelutiloja sekä pihasauna. Tilavat, katetut terassit sekä päärakennuksessa että navettarakennuksessa mahdollistavat mukavan oleskelun peltojen yli avautuvassa järvimaisemassa kelistä riippumatta.

Makuupaikkoja on kesäaikaan päärakennuksessa kahdessa kerroksessa ja pihan aitoissa yhteensä 17 hengelle, talvikuukausina makuupaikkoja on päärakennuksessa 12 hengelle. Päärakennuksessa on täysin nykyaikainen keittö astioineen. Navettarakennuksessa on myös tilavat juhlatilat jotka voitte halutessanne varata kokonaísuudessaan käyttöönne.

Noin 400 m päässä pihapiiristä rannassa sijaitsee savusauna, kesäkeittiö sekä saunamökki joissa on 4 makuupaikkaa. Rannan mökit voitte halutessanne varata käyttöönne joko koko ajaksi tai vaikka vain yhdeksi illaksi. Rannassa on soutuvene sekä kanootti, jota voitte käyttää sopimuksen mukaan. Tarjolla on myös omatoimisia ja ohjattuja aktiviteetteja, joista lisää Yrityksille-välilehdellä.

Rannan saunamökit voi vuokrata myös erikseen. Saunamökissä on majoitustilat kahdelle hengelle, avotakka, kamiina sekä tilava sauna. Matkaa järveen on vain 20m! Saunamökin läheisyydessä on kesäkeittiö, missä on makuupaikat kahdelle, varaava takka, ruokapöytä sekä avokeittiö. Kesäkeittiöstä on vain 15m rantaa ja sen lasisesta seinästä avautuu kauniit maisemat järvelle.

Tilavalle parkkipaikallemme mahtuu tarvittaessa myös usempi matkailuauto tai -vaunu, parkkipaikan vieressä on myös sähkö.

Pesälahti vuokraa myös liikuteltavaa kylpytynnyriä, jonka tuomme tarvittaessa pihaan tai rantaan joko koko lomasi ajaksi tai vain esim. yhdeksi illaksi. Muista varata kylpytynnyri hyvissä ajoin tilauksen yhteydessä, niin saat lämpimän kylvyn varmasti juuri silloin kun haluat.

Hinnaston löydät vuokraus-välilehdeltä.

Kiinnostuitko majoituspalveluista?

Varaaminen on helppoa!

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön