Tietoa palveluista yrityksille

Pesälahdessa voitte kokoustaa tai viettää mukavan päivän tai illan maalaisidyllissä tai suunnitella kanssamme toiminnallisen päivän yrityksellenne, yhteisöllenne tai vaikka polttariporukalle. Vuonna 2017 täysin remontoitu navettarakennus tarjoaa erillaisen ja rennomman ympäristön kokouksille tai asiakastapaamisille. Alueella on tarjollla myös aktiviteettejä. Tilan metsään on rakennettu 9-reikäinen metsägof-rata, joka tarjoaa mukavaa ajanvietettä kesäaikaan. Metsässä vaaran päällä on myös grillikota, missä voit viettää aikaa vierailusi aikana.

Tiloista löytyy AV-laitteisto ja muut kokoustamiseen tarvittavat varustukset. Tarvittaessa järjestämme tarjoilut tilaisuuteen, mutta voitte hoitaa ne myös itse.

Tarjoamme myös kokonaisvaltaisia palvelupaketteja. Niissä suunnittelemme yhdessä asiakaan kanssa toiminnallisen päivän, jossa räätälöidään henkilömäärän ja budjetin mukaan sopivin sisältö päivälle. Tarvittaessa tarjoamme kokonaisuuden, jossa kaikki on valmiina aamukahveista illan savusaunaan ja lämpimään paljuun.

Tarjoamme esimerkiksi seuraavia ohjattuja aktiviteettejä:

  • Metsägolf, jota pelataan tilan rantametsässä tennispallolla ja golf-mailalla. Metsässä on 9-reikäinen rata, jonka voi kiertää joko joukkueina tai yksilökisana. Monipuolinen ja paikoin jopa haastellinen maasto tarjoaa varmasti yllättävän kisan.

  • Paintball, jota pelataan tilan metsässä. Saatte kauttamme käyttöopastuksen lisäksi aseet, värikuulat, maskit sekä suojahaalarit. Halutessanne voimme myös järjestää pelin ohjauksen ja tuomaroinnin.
  • Ravihevoskyyditys, joka tarjotaan läheisellä Liperin raviradalla. Teillä on mahdollisuus päästä oikean kilpahevosen kyytiin.
  • Pesälahden olympialaiset, joka on monipuolinen ja leikkimielinen kisa. Sisältö voidaan muokata osallistujien mukaan, joten lenkkareita ei näissä olympialaisissa välttämättä tarvitse.

 

Kysy rohkeasti lisätietoja ja tarjousta sekä muista tarjolla olevista aktiviteeteistä!

 

Etäisyyksiä:

Asfalttitie: 600m

Kauppa, posti: 6 km

Liperin kirkonkylä: 6 km

Joensuu: 30 km

Heinävesi: 46 km

Varkaus: 95 km

Savonlinna: 102 km

Kuopio: 131 km

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön